Kapslingar Takachi

Kapslingar Takachi

Som ett steg i utvecklingen för att fortsätta vara en stor aktör på nordiska marknaden för kapslingar är det viktigt för oss att representera de största även på världsmarknaden.
Takachi är en Japansk tillverkare av lådor i plast och aluminium. Främst är det deras lådor i plast som Swetouch fokuserar på då deras breda utbud täcker upp de segment som vi vill fokusera på.

IP67 handhållna kapslingar med tillbehör 

Eftersom Swetouch känrverksamhet grundar sig på olika typer av kontrollpaneler är det naturligt att Takachis handhållna och mobila lådor är riktiga storsäljare. De har flertalet mindre och även lite större handhållna kapslingar som med enkel applicering av en packning uppnår IP67.  De finns i ett antal olika färgkombinationer och dessutom i en schysst tvåskottsgjutning med gummerade ytor i TPE för behaglig känsla i handen och bra skydd vid stötar och liknande.
Till den minsta av modeller har de även tagit fram ett standardiserat kretskort som är förberett att löda på komponenter som man vill ha i sin kapsling eller applikation. Detta gör prototypstadiet ännu effektivare för den som beställer Takachis kapslingar.

» Läs mer om kapslingar från Takachi

Plastkapslingar och Metallkapslingar

Takachi har ett gediget utbud av både lådor i plast och metall. Bland plastsortimentet hittar vi produktgrupper som handhållna och bärbara , IP67-kapslingar, Batterikapslingar m.m. Bland kapslingarna i metall finns såväl extruderade aluminiumkapslingar som formgjutna stålkapslingar för extrema miljöer. De har en inkapsling för varje ändamål.

 

Takachi – Japansk design och kvalité

Japan är känt inom industrin för sin känsla för kvalité och noggrannhet. Lägg därtill kreativa designers som skapar snygga, ergonomiska och användarvänliga konstruktioner för varje plastkapsling.
De tar även olika behov i beaktning och vill alltid göra produktserien helt färdig innan release. Detta innebär att Takachi uteslutande tar fram serier av kapslingar med olika storlekar, olika batterihållare och spännande färgkombinationer och ytfinish.

» Dölj

Klicka här för att komma till Takachis hemsida

Eller kika in på OKW’s sortiment här