PROTEC – den senaste kapslingen från OKW

Den nya PROTEC har en fyrkantig design med mjuka konturlinjer. PROTEC kommer från OKW

Som ett resultat är denna väggmonterade och table-topkapsling idealisk för moderna elektronikapplikationer, både inomhus och utomhus.

Kapslingsområdet har en lutningsvinkel på 20° vilket anses vanligtvis att vara ergonomiskt idealiskt för driftsterminaler och för avläsning av data

Ett försänkt arbetsområde för integrering av membrantangentbord, manöverelement och beröringssystem har tillhandahållits på den fyrkantiga täckytan. Den övre delen är skruvad på bottendelen av baksidan med Torx skruvar i rostfritt stål, och hela skruvförbindelsen är således utanför synfältet.

PROTEC-serien är tillverkad av högkvalitativt V0-material i grå/vit färg (RAL 9002). Elektronikfacket kan förseglas upp till skyddsklass IP 65 med hjälp av ett tillvalssegment (ingår i tillbehörsortimentet) – det här är särskilt intressant för robusta applikationer, t.ex. i smart fabrik / IIoT, centrala styrenheter, övervakningssystem och åtkomst- och säkerhetskontroller inom utomhusområden.

PROTEC kan dock också användas inom många andra sektorer: för datainsamling, datasystemteknik, mät- och styrteknik samt medicinsk teknik och hälsovård. Utbudet av tillbehör till inneslutningsserien innehåller matchande hållare av aluminiumplåt, vilket möjliggör dold, säker väggmontering

Besök gärna vår sida om OKW där fler modeller finns tillgängligt

/SweTouch