Silikontangentbord

Silikontangentbord & Knappsatser

Swetouch har en lång erfarenhet av silikontangentbord och knappsatser i silikon.
Tillsammans med vår huvudpartner General Circuit kan vi hjälpa dig att ta fram ett silikontangentbord av högsta klass. Vill man ha ett välformat, bakgrundsbelyst och stryktåligt tangentbord med extremt bra tryckkänsla så är silikontangentbord det självklara valet.

Fantasin sätter gränserna

Silikontangentbord kan vara det absolut roligaste tangentbordet att utveckla.
Anledningen är att det är mycket färre begränsningar i designstadiet än vid utveckling av andra typer av tangentbord. Faktorer som hårdhet, bakgrundsbelysning, knapphöjd, välvda ytor, ytfinish och färger är enkla bitar att ändra och det går att skapa ett helt nytt liv kring sin kontrollpanel om man väljer att ta fram ett silikontangentbord ihop med oss på Swetouch.
Designa efter din fantasi så hjälper vi till att realisera detta och göra en kvalitativ produkt av det.

» Läs mer om silikontangentbord här

Silikontangentbord med tryckkänsla i världsklass

 En av de stora fördelarna med silikontangentbord är att tryckkänslan blir extremt distinkt.
Ihop med Swetouch väljer kunden en metalldom som passar för applikationen och de miljöer som tangentbordet skall vistas i. Efter det så arbetar designar våra ingenjörer silikongummits konstruktion så att kunden får maximalt tillfredsställande tryckkänsla.
På baksidan av silikongummit sitter en liten pigg (actuator) som gör att trycket på metalldomen centreras oavsett vart du trycker.
Vill man istället applicera knappsatsen på taktila switchar vet vi också exakt hur produkten skall designas för att uppnå optimal tryckkänsla.

Bakgrundsbelysta silikontangentbord – i punkter eller över större ytor

När vi designar ett silikontangentbord är bakgrundsbelysta ytor ofta en stor fråga om hur mycket liv produkten skall få. Det kan vara en hjälpfunktion vid mörker eller kanske bara en estetisk fråga för att göra produkten snygg och attraktiv. Vi har lång erfarenhet av bakgrundsbelysta tangentbord och ligger alltid i framkant med nya tekniker för att skapa en snygg, tydlig och jämn belysning över såväl små som större ytor. I produktframtagningen kan vi kombinera olika tekniker för att jämföra resultat och kostnad vilket gör att kunden alltid får det som passar deras applikation bäst.

» Dölj

Klicka in på vår sida om membrantangentbord också!