TFT-display

TFT-display

En TFT-display ingår ofta som en del av de kundunika uppdrag som vi på Swetouch utvecklar. Vi besitter det lilla bolagets engagemang att lösa problem och hitta lösningar samtidigt som vi har ett väletablerat nätverk inom industrin för TFT-skärmar.

Standard eller kundanpassad TFT-display

Utöver det enorma standardutbud som idag finns hos våra tillverkande partners finns det stora möjligheter att göra anpassningar på den TFT-display som kunden planerar använda.
Ofta hittar man en färgskärm som täcker de behov man har i stort med kanske saknar någon liten pusselbit för att allting skall vara perfekt.

Då är vi väldigt glada att de partners vi har är flexibla och erfarna organisationer som hjälper till att designa ny bakgrundsbelysning, ändrar interface, PCBA, tar fram en kundanpassad touchscreen/ Touchpanel som bondas i fabriken. Sedan levereras Er TFT-display precis så som ni vill ha den.

Vi kan även ta fram helt kundunika TFT-skärmar från scratch ihop med våra partners.

» Läs mer om TFT-displayer här

Sunligt readable och IPS-paneler

Med mörka vintrar och ljusa sommrar ställs det ofta krav på bra bakgrunsbelysning i våra TFT-displayer.

Styrkan på bakgrunsbelysningen kan variera från ett par hundra nits upp till 1200 nits. Det finns troligtvis en standard TFT från någon av våra tillverkare som passar Er behov mekaniskt och med rätt interface, men bakgrunsbelysningen är den del som vi oftast anpassar direkt efter kundens behov. Verktygskostnaderna för detta är förhållandevis låga och resultatet ger återbetalning på kort sikt. Våra partners har givetvis också transflektiva skärmar som använder ljuset utifrån för att reflektera det som syns på skärmen.

För den som behöver en TFT-display med optimala betraktningsvinklar är samtliga våra partners väldigt erfarna av IPS-paneler. Dessa ger s.k. ”full viewing angle” åt alla vinklar vilket tidigare inte varit möjligt.

Det gör att du dels kan betrakta TFT-skärmen från alla håll, och du kan även variera mellan att montera den i landskap- eller porträttläge. 

» Dölj

 

Vill du få en snabb överblick av standardsortimentet? Klicka här

Eller klicka vidare till våran sida om OLED-displayer här