Touchscreen och touchpaneler går att få med olika teknik och med olika design samt för olika typer av montering.

Touchscreen / Touchpanel

Behöver du en Touchscreen/Touchpanel? Swetouch kan hjälpa dig med såväl en standard som helt kundunik touchscreen. Med dagens utveckling på mobila appar och pekskärmar på de mest industriella applikationer så ser vi väldigt mycket styrka i att ha arbetat med Touch under en längre period. Historiskt sett har Analog resistiv touch varit det enda alternativet, men nu är den bättre och modernare kapacitiva touchen på god frammars med nya häftiga möjligheter.
Den senaste tiden av utveckling har gjort det möjligt för oss att ta fram pekskärmar i kapacitivt utförande som klarar av att manövreras MED handskar och i BLÖTA MILJÖER.

Kundunik touchscreen med eller utan knappar

Tack vare vårt djupa samarbete med General Circuit kan vi erbjuda helt kundunika touchpaneler i storlek och form efter behov. Dessa kan kombineras ihop med grafisk overlay som har knappar eller endast fyller en estetisk funktion. Med hjälp av en overlay kan man även toppmontera sin touchscreen vilket gör att du undviker fula kanter som samlar dam och smuts kring din kontrollpanel. Vi arbetar idag med huvudsak tre material när vi utvecklar touch åt våra kunder.

Glas, Plast och Film: med film kan du alltså få en helt flexibel lösning som går att montera på välvda ytor.

» Läs mer om touchpaneler här

Touch utan display?

Tack vare att man slipper tänka på någon mekanisk livslängd ser vi ett större behov av touchpaneler där man inte alls använder någon display. Istället väljer man att lägga touchen bakom ett glas som är screentryck med önskat motiv eller varför inte bakom plast med tryckta symboler. Vid behov av enkla paneler utan multi-touch kan vi även ta fram extremt kostnadseffektiva membrantangentbord med kapacitiv touch, och så har vi skapat en supermodern men ändå otroligt kostnadseffektiv kontrollpanel.
Du kanske bara vill byta ut dina metalldomer mot en Touch istället.

Vi kan göra Touchscreen som har följande egenskaper:

  • Analog resistiv
  • Kapacitiv
  • Kapacitivt membrantangentbord
  • Flexibel touchpanel
  • Kundunikt utförande och storlek
  • Tryckta glasdetaljer för paneler med eller utan display
  • Bondade färdigt på display

» Dölj

Behöver du en TFT-display till din touchpanel? Klicka här