Kundanpassade lösningar

Swetouch tar fram kundanpassade lösningar som en del av våra kunders produkter. Våra kunder återfinns inom de flesta branscher – industri, fordon, medicin och konsument. Större delen av våra produkter är till för att kommunicera med en maskin. HMI, Human-Machine interface.

I de kundanpassningar vi tar fram förekommer ofta flera olika tekniker. Men ofta består en produkt av membrantangentbord, silikonknappar och olika typer av pekskärmar. I många fall ska lösningen kapslas in eller monteras på någon form av bärare tillsammans med en display och kablage.

Projektform – en garanti för en lyckad slutprodukt

Vi jobbar ofta i projektform tillsammans med slutkund, industridesigner och olika typer av mekanik- & elektronikkonsulter. I det arbetet har vi den rådgivande rollen vad gäller design och teknik. 

Tillsammans med de ingenjörer som är våra samarbetspartners tar vi fram ritningar på den tänkta produkten som sedan får godkännas av uppdragsgivaren.

Vi följer dig som kund hela vägen

Vår roll tar inte slut i och med att produktlösningen är godkänd. Vi är med hela vägen fram till färdig leverans.

En stor uppsättning lyckade projekt att utgå från

Under åren har vi samlat på oss en stor uppsättning referensprodukter och prover som utgör en bra grund när vi startar diskussionen kring en kundanpassad produkt. Att utgå från en tidigare produkt är ofta bästa sättet att komma fram till en lyckad lösning.

Det hindrar oss naturligtvis inte från att tänka i innovativa banor och vi är inte rädda för att ta fram nya oprövade lösningar i samförstånd med våra kunder. 

Standardprodukter som komplement

Swetouch har även ett utbud på standardprodukter, främst plastkapslingar från OKW, Pactec och Takachi, samt displayer.

Här är några av de tillverkare vi representerar:

FöretagSäte
General Circuit International Hong Kong
OKWTyskland
Multi-InnoKina
VisionoxKina
TakachiJapan
Karson TechnologyHong Kong
HYS MouldKina
PolyrackTyskland
Swetouch levererar kundanpassade lösningar för touchscreen och touchpaneler där tangentbord som tex membrantangentbord ofta är en del av produkten.