Smart-Panel – Snygg väggkapsling för det smarta hemmet

 Väggkapsling Smart-Panel är särskilt utformad för dagens intelligenta bygg- och övervakningsteknik. Det eleganta utseendet passar sömlöst in i moderna bostads-, kommersiella och industriella miljöer.

Tunn kapslingsdesign i två storlekar: Den första modellen är kvadratisk 84 x 84 mm och  vår andra modell är rektangulär 155 x 84 mm.

Nedre delen förberedd för installation på standard infällda / eldosor med max. installationsöppning 61 mm / dubbla infällda dosor samt större, internationella installationslådor upp till max. höjd 150 mm / bredd 61 mm.

Snygg Väggkapsling – nedre delen högpolerad, överdel med fin ytstruktur för att ge kapslingen en modern och attraktiv finish.

Högkvalitativt V0 ASA + PC-FR-material i trafikvitt (RAL 9016). Därför kommer du att få en gedigen kapsling som alltid klarar av de tuffa krav som din applikation ställs emot.

Rationell, skruvlös kapslingsenhet med snap-in-funktion – så att dina servicetekniker slipper krångla med svåra montage

Platt, infälld yta i ena änden för USB- och Mini-USB-kontakter etc. samt för att öppna höljet med ett separat öppningsverktyg (parvis som tillbehör).

Infälld kontrollpanel skyddar membrantangenter, display / kontrollelement, pekskärmar och mycket mer.

De elektroniska komponenterna ska monteras i överdelen. En snap-in fenolhartsplatta (tillbehör) skyddar den underliggande elektroniken så att den inte skadas vid installation / service, om så krävs.

Som tillbehör finns glaspanel som passar till överdelen som är utformad för premiumapplikationer, t.ex. för användning med pekskärmar, skärmar etc. Grafiskt tryck möjligt på begäran.   

Besök vår sida för OKW’s plastkapslingar eller spana in OKW’s egna hemsida så kan du snabbt få en överblick över sortimentet och vad vi kan hjälpa dig med.

Vilka är OKW?

OKW är världsledande inom kapsling. Företaget arbetar ständigt med framtagning av nya plastkapslingar och utvecklar produkter baserat på idéer och önskemål som framkommer på marknaden. Vi på Swetouch har arbetat med OKW’s kapslingar sedan 2005.

I sortimentet hittar du kapsling för alla typer av applikationer. Handhållna kapslingar, bärbara kapslingar, väggmonterade och skrivbordslådor, IP67-kapslingar, industrilådor och universalkapslingar. Det finns kort och gott en kapsling för varje ändamål.

Så här enkelt beställer du hem prover på vår väggkapsling

När du hittat rätt låda bland alla våra modeller och storlekar, lägger du den i kundkorgen på sidan och kompletterar med lite information om ditt projekt. Skicka in detta och vi på Swetouch återkommer med en bekräftelse på att era prover levereras inom kort.

Gör ett besök på sidan redan idag!

/SweTouch