kapslingar okw

Kapslingar OKW

När vi tänker kapslingar är det naturligt att direkt titta på den partner vi samarbetat med sedan 2005, OKW. Företaget är världsledande inom plastkapslingar. De arbetar ständigt med framtagning av nya lådor baserat på idéer och önskemål som framkommer på marknaden.

OKW.se – En portal för alla behov

Under 2017 har vi tillsammans lanserat en gemensam hemsida för OKW’s kapslingar.
Detta är den Svenska hemsidan där du kan hitta kapslingar som täcker alla dina behov.
På hemsidan kan man enkelt begära åtkomst till såväl 2D- som 3D-ritningar, hitta alla modeller och storlekar som finns tillgängligt, läsa mer om företaget. Kanske titta på de anpassningsmöjligheter som finns till Er inkapsling. Man kan även beställa prover av olika modeller på ett väldigt enkelt sätt.

Genom att hitta rätt låda, lägga den i sin kundkorg och sedan fylla i lite information om sig själv så får man omedelbar återkoppling från oss på Swetouch. Där berättar vi gladeligen att vi beställt hem proverna som levereras inom kort.

Besök gärna Hemsidan redan idag!

» Läs mer om kapslingar från okw här

Design i fokus

För många är en plastkapsling ofta fyrkantig, klumpig, och i tråkig kulör. Det är här OKW’s sortiment skiljer sig otroligt mycket från andra tillverkare runt om i världen. OKW fokuserar väldigt mycket på hög funktionalitet och innovativ styra, Estetisk design och användarvänlighet, Ergonomi och outstanding kvalité.

Hos OKW finns det olika produktfamiljer som består av kapslingar till alla olika typer av applikationer. Handhållna , bärbara kapslingar, väggmonterade och skrivbordslådor, IP67-kapslingar, Industrilådor och universalkapslingar. De har kort och gott en kapsling för varje ändamål.

Bearbetade kapslingar

I fabriken där man tillverkar sina kapslingar finns även stora möjligheter till kundanpassning såsom maskinbearbetning, ytbehandling, EMC-skärmning, delmontage och olika former av tryck. 80% av Swetouch försäljning av OKW’s plastlådor har någon eller några former av kundanpassning, Detta är något som gör att kunder och företag sparar tid, kostnader och energi genom att få produkterna levererade i färdigt utförande redo för montage av membrantangentbord, knappar, kontaktdon och dylikt.

» Dölj