Hoppa till innehåll
Hem » Kapsling Takachi

Kapsling Takachi

Kapsling Takachi

Vi erbjuder kapsling Takachi – en världsledande japansk tillverkare av lådor i plast och aluminium. Genom att erbjuda våra kunder världsledande märken vad gäller kapslingar, befäster vi på Swetouch också vår position som en stor aktör inom detta område på den nordiska marknaden.

Här är några exempel på produktserier vad gäller kapsling Takachi:

  • IP67 WC-serien – dubbelgjuten handhållen kapsling i tvåkomponentsgjutning ABS/TPE.
  • IP67 WH-serien för tuffa miljöer såväl inomhus som utomhus
  • IP67 WP-serien – för de allra tuffaste miljöerna
  • WP-serien – liten & smidig för skrivbordsapplikationer & handhållna enheter
  • LC-serien, PS-serien och PFF-serien är ytterligare några produktserier

Det finns även en serie av aluminiumkapslingar

IP67 handhållen kapsling med tillbehör 

Vår kärnverksamhet är att erbjuda olika typer av kundunika paneler och Takachis handhållna och mobila lådor är våra riktiga storsäljare.

I sortimentet finns ett flertal mindre modeller och även lite större handhållna kapslingar som med enkel applicering av en packning uppnår IP67. Kapslingarna finns i ett antal olika färgkombinationer och dessutom i en schysst tvåskottsgjutning med gummerade ytor i TPE för behaglig känsla i handen och bra skydd vid stötar och liknande.
För de minsta modellerna har Takachi även tagit fram ett standardiserat kretskort som är förberett att löda på komponenter som man vill ha i sin kapsling eller applikation. Detta gör prototypstadiet ännu effektivare för den som beställer Takachis kapslingar.

Plastkapslingar och Metallkapslingar

Takachi har ett gediget utbud av både lådor i plast och metall. I plastsortimentet hittar du produktgrupper som handhållna och bärbara , IP67-kapslingar, batterikapslingar m.m. Bland kapslingar i metall finns såväl extruderade aluminiumkapslingar som formgjutna stålkapslingar för extrema miljöer. Det finns en inkapsling för varje ändamål.

Kapsling Takachi – japansk design och kvalité

Japan är känt inom elektronikindustrin för sin känsla för kvalité och noggrannhet. Lägg därtill kreativa designers som skapar snygga, ergonomiska och användarvänliga konstruktioner för varje plastkapsling. Företaget tar även olika behov i beaktning när nya produkter tas fram och är noga med att göra produktserien helt färdig innan release. Uteslutande tar man fram produktserier i olika storlekar, med olika batterihållare, spännande färgkombinationer och ytfinish.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
HY-serien kapsling Takachi
LC-serien kapsling Takachi
PF-serien kapsling Takachi
WH-serien kapsling Takachi
PFF-serien kapsling Takachi
PS-serien kapsling Takachi
WP-serien kapsling Takachi
WC-serien kapsling Takachi