Hoppa till innehåll
Hem » Membrantangentbord

Membrantangentbord

Membrantangentbord

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
membrantangentbord knappsats
membrantangentbord
membrantangentbord sb

Söker du ett kundanpassat membrantangentbord? Tangentbord från Swetouch är alltid kundanpassade och vi har tagit fram mer än 2500 olika knappsatser och membrantangentbord till den svenska industrin. Våra tangentbord återfinns på allt ifrån konsumentprodukter till medicintekniska applikationer och inom tung industri. Vi har ett långt samarbete och en djup relation till ledande fabriker.

Vår breda applikationskunskap har vi nytta av när du som kund skall utveckla nya produkter som marknaden inte tidigare sett. Intresserad av att diskutera en lösning med oss? Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Fördelar med kundanpassade membrantangentbord:

  • Låg investeringskostnad och styckepris
  • Lång livslängd på knappar
  • Lätt att torka av med trasa, vätskor och dylikt
  • Helt anpassat utseende efter er grafiska profil

Vår roll i framtagningen av dessa tastaturer och knappsatser är att hjälpa er som kund in på rätt spår, hitta rätt teknisk lösning och presentera den för att slutligen leverera en produkt av högsta kvalité.

Hur är ett membrantangentbord uppbyggt?

Membrantangentborden är uppbyggda i olika lager: En grafisk overlay, olika distansadhesive, kretslager med metalldomer och slutligen ett bakadhesive för enkel och god laminering mot olika typer av material.

Anpassningsmöjligheterna för att skapa en kundunik kontrollpanel är enormt stora. Man kan även integrera viss typ av elektronik i dessa knappsatser bl. a. lysdioder för bakgrundsbelysning, ljussensorer, resistorer med mera.

Vill man sedan lyfta sitt membrantangentbord ytterligare en nivå för att uppnå bättre tryckkänsla, estetisk form och mer liv åt produkten kan man integrera silikongummi i tangentbordet. Detta är väldigt vanligt att man gör i generation två eller tre av produkten.

» Dölj

Kundanpassat membrantangenbord – hur går det till?

Vi börjar alltid med att titta på vad ni vill ta fram för produkt. Vilka miljöer sitter membrantangentbordet i? Vad finns det för övriga krav? Hur mycket får det kosta?

Därefter går vi in mer i detalj hur vi skall lösa de tekniska utmaningar som man ibland stöter på. Är det ont om utrymme? Ska tangentbordet användas i fuktig miljö? Finns ett behov av distinkt tryckkänsla osv. Därefter formar vi fram ett unikt membrantangentbord för just er produkt.

För att ta fram en kostnadsbild behöver vi följande uppgifter :

  • Mekanisk ritning (DWG / DXF )
  • Grafisk ritning ( AI / EPS)
  • Kopplingsschema

» Dölj

Klicka gärna in på vår sida om TFT-displayer och OLED-displayer