Hoppa till innehåll
Hem » Displayfönster

Displayfönster

Displayfönster

Behöver du skydda din skärm med ett displayfönster? Våra displayfönster ifrån PSC i Danmark håller högsta kvalité.
Beroende på applikation, miljö och infästning så kan vi erbjuda displayfönster från PSC i olika tjocklekar, material och med olika funktioner.

Vår breda applikationskunskap har vi nytta av när du som kund skall utveckla nya produkter som marknaden inte tidigare sett. Intresserad av att diskutera en lösning med oss? Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
displayfönster sony dsc
displayfönster anti reflection
displayfönster färgade
displayfönster Sony

Fördelar med kundanpassade displayfönster i Akryl:

  • Låg investeringskostnad och styckepris
  • Hög reptålighet och vandalklassning 
  • Kostnadseffektiv vid behov av hål och snygga radier jämfört med glas
  • Helt anpassat utseende efter Er grafiska profil

Vår roll i framtagningen av dessa displayfönster är att hjälpa er som kund in på rätt spår, hitta rätt teknisk lösning och presentera den för att slutligen leverera en produkt av högsta kvalité.

Hur väljer man displayfönster?

Displayfönstret skall passa in mekaniskt och fylla många krav vad gäller miljötäthet , transparens och såklart stryktålighet.
Beroende på vilka miljöer som Er applikation vistas i så kan man prioritera olika delar mycket.
Skall fönstret vara mycket reptåligt, stryktåligt eller läser man på displayen i dagsljus och vill undvika reflektioner?

Anpassningsmöjligheterna för att skapa ett kundunikt displayfönster är enormt stora. Man kan även applicera fästadhesive, tryck och toningar för att förenkla montering och förbättra prestanda.

Med en skyddslack som PSC lägger på direkt i fabriken kan man även uppnå hög reptålighet med en Polycarbonat som egentligen är ganska känslig för just detta.

Kundanpassat displayfönster – hur går det till?

Vi börjar alltid med att titta på vad ni vill ta fram för produkt. Vilka miljöer sitter displayfönstret i? Vad finns det för övriga krav? Hur mycket får det kosta?

Därefter går vi in mer i detalj hur vi skall lösa de tekniska utmaningar som man ibland stöter på. Är det ont om utrymme? Ska displayfönstret användas i fuktig miljö? Finns ett behov av distinkt antireflektion eller EMI-skärmning osv. Därefter formar vi fram ett unikt skyddsfönster för just er produkt.

För att ta fram en kostnadsbild behöver vi följande uppgifter :

  • Mekanisk ritning (DWG / DXF / PDF )
  • Grafisk ritning ( AI / EPS)
  • Eventuella övriga önskemål kring prestanda