Hoppa till innehåll
Hem » Plastdetaljer

Plastdetaljer

Plastdetaljer

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
plastdetalj
plastdetalj
plastdetalj
plastdetaljer

Söker du ett kundunika plastdetaljer? plastdetaljer från Swetouch vanligast i form av kapslingar från OKW. Vi har dock tagit fram ett stort antal olika verktyg för produktion av helt kundunika plastdetaljer. Det kan vara plastdetaljer som hänger ihop med våra övriga produkter, såsom membrantangentbord eller TFT-displayer. Men det kan också vara helt andra detaljer till applikationer där vi helt enkelt kunnat tillföra ett allmäntekniskt värde och konkurrenskraftiga priser på högsta kvalité.

Vår breda applikationskunskap har vi nytta av när du som kund skall utveckla nya produkter som marknaden inte tidigare sett. Intresserad av att diskutera en lösning med oss? Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Att tänka på vid framtagning av plastdetaljer:

  • Swetouch har tillsammans med våra partners en hög teknisk kunskap och möjlighet att assistera tekniskt för att motverka misstag längs vägen.
  • Vid involvering i tidigt skede kan vi komma med input, tips och möjligheter men även begränsningar för att du som kund skall få ett effektivt projektflöde.
  • Vi har möjlighet att tillverka detaljer med features som inte många andra kan, ett sådant exempel är en EMC-coating som läggs på insidan av plastdetaljen. Med andra ord: Om du har ett behov och inte hittar någon som kan hjälpa dig, kontakta oss!

Vår roll i framtagningen av dessa plastdetaljer är att vara den rådgivande experten med mängder med applikationer och produktframtagningar i ryggsäcken. Vi ser till att din produkt utformas rätt så att ni får en produkt som är exemplarisk i olika avseenden, såväl för produktion som för kostnader och kvalitét.

Swetouch hjälper till från början till slut, om ni vill!

Från början är vår huvudleverantör en verktygsmakare till automotive-industrin i Kina.
Men tillsammans med oss har fokus legat på att även kunna erbjuda serieproduktion av detaljerna för att hjälpa kunden hela vägen.

Som i alla andra projekt vi driver fokuserar vi, inte bara på att ni skall få ett bra flöde, utan också att ni alltid skall veta vem ni kan prata med hos oss. Därför ansvarar vi för projekten från första förfrågan tills dess att Era plastdetaljer inte längre används mer. Det innebär såväl teknisk hjälp som leveransbevakning och annat administrativt.

Kundunika plastdetaljer – hur går det till?

Vi börjar alltid med att titta på vad ni vill ta fram för produkt. Vilka miljöer sitter gummidetaljerna i? Vad finns det för övriga krav? Hur mycket får det kosta?

Därefter går vi in mer i detalj hur vi skall lösa de tekniska utmaningar som man ibland stöter på. VI har för närvarande två huvudspår beroende på produkt och krav.
Om fokus är det låga priset och den snabba framtagningen förordar vi alltid vår partner HYS mold. De har en stabil och otroligt bra kvalité samt lång erfarenhet av branschen.

Tittar man på mer specifika krav, såsom EMC-coating, ytfinish, ergonomi och andra estetiskt tilltalande faktorer tar vi fram plastdetaljer i kundunikt utförande tillsammans med OKW.
OKW har en lång historia med produktutveckling , plastproduktion och design kombinerat med ergonomi och funktion. De tillverkar dessutom endast väldigt robusta och tåliga detaljer i optimala material beroende på miljön produkten sitter i.

För att ta fram en kostnadsbild behöver vi följande uppgifter :

  • Mekanisk ritning (DWG / DXF / STEP / IGES )
  • Grafisk ritning ( AI / EPS)