Hoppa till innehåll
Hem » Kapsling OKW

Kapsling OKW

Kapsling OKW

OKW är världsledande inom kapsling. Företaget arbetar ständigt med framtagning av nya plastkapslingar och utvecklar produkter baserat på idéer och önskemål som framkommer på marknaden. Vi på Swetouch har arbetat med OKW’s kapslingar sedan 2005.

I sortimentet hittar du kapslingar för alla typer av applikationer. Handhållna kapslingar, bärbara kapslingar, väggmonterade och skrivbordslådor, IP-klassade kapslingar, industrilådor och universalkapslingar. Det finns kort och gott en kapsling för varje ändamål. Här är några exempel:

  • Synergy – aluminiumkapsling i olika former
  • Evotec –  idealiska för tuffa arbetsmiljöer. 
  • OKW Body Case – för ny bärbar elektronik
  • OKW Style case – I mjuk, fräsch och ergonomisk stil 
  • Net-Box – utmärkt för väggmontering av styrenheter
  • OKW Minitec – med robust & kompakt form lämplig för mindre, bärbara eller mobila applikationer
  • OKW Softcase – populär låda, används som handhållen enhet eller bordslåda

OKW.se – en portal för alla behov

Vi har tillsammans med OKW nyligen lanserat okw.se. Här hittar du kapslingar från OKW som täcker alla era behov.

På hemsidan hittar du alla modeller och storlekar och kan enkelt begära åtkomst till såväl 2D- som 3D-ritningar. Du kan även enkelt beställa prover av olika modeller. Dessutom finns exempel på användningsområden och funktioner som kan ge inspiration till vilka olika anpassningsmöjligheter som är möjliga för den inkapsling just du söker.

Besök gärna Hemsidan redan idag!

Så här enkelt beställer du hem prover
När du hittat rätt låda bland alla våra modeller och storlekar, lägger du den i kundkorgen på sidan och kompletterar med lite information om ditt projekt. Därefter skickar du in detta och vi på Swetouch återkommer med en bekräftelse på att era prover levereras inom kort.

Gör ett besök på sidan redan idag!

Design i fokus

För många är en plastkapsling ofta fyrkantig, klumpig, och i en tråkig kulör. Det är här OKW’s sortiment skiljer sig otroligt mycket från andra tillverkare runt om i världen. OKW fokuserar väldigt mycket på design utan att ge avkall på kvalité och användarvänlighet. Samtliga produkter är ergonomiska och har hög funktionalitet.

Bearbetade och kundanpassade kapslingar

OKW’s produktion erbjuder stora möjligheter till kundanpassningar. Merparten av de plastlådor vi på Swetouch säljer har någon form av kundanpassning. Det kan röra sig om maskinbearbetning, olika typer av ytbehandling, EMC-skärmning och olika former av eget tryck. OKW kan även erbjuda delmontage för era kapslingar. Genom att få era produkter färdiglevererade och klara för montage av membrantangentbord, knappar, kontaktdon och dylikt kan ditt företag spara tid & kraft och därmed kostnader.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
kapsling OKW slim case
kapsling OKW smart
kapsling OKW protec
kapsling OKW body case
kapsling OKW style case
kapsling OKW vägghållare
kapsling OKW datec
kapsling OKW plastic enclosure
kapsling OKW smart terminal
kapsling OKW net box
kapsling OKW evotec
kapsling OKW railtec
kapsling OKW minitec
kapsling OKW connect
kapsling OKW carrytec
kapsling OKW