Hoppa till innehåll
Hem » TFT-displayer

TFT-displayer

TFT-displayer

TFT-displayer ingår ofta som en del i de kundunika uppdrag som vi på Swetouch utvecklar. Vårt väletablerade nätverk av partners inom industrin för TFT-displayer tillsammans med vårt eget engagemang gör att vi hittar vi lösningar för er. Låt oss diskutera olika lösningar tillsammans!

Vi erbjuder följande lösningar med TFT-displayer:

  • Kundunika lösningar med TFT-displayer från ledande tillverkare
  • Standard TFT-displayer eller kundanpassade
  • Sunlight Readable 
  • IPS-paneler med ”full viewing angle”
  • Transflektiva skärmar 

Ställ din förfrågan redan nu genom att klicka här

Standard eller kundanpassad TFT-displayer

Som företag söker du kanske en produkt på marknaden och hittar en färgskärm som täcker det behov du har men det saknas någon viktig pusselbit för att allting skall vara perfekt.

Vi på Swetouch erbjuder ett stort utbud av standardprodukter men tar också fram helt kundunika TFT-skärmar från scratch ihop med våra partners. Det finns alltså stora möjligheter att göra anpassningar på den TFT-displayer som du har behov av.

Våra samarbetspartners är flexibla och erfarna. De kan hjälpa till att designa en ny bakgrundsbelysning, ändra interface, PCBA och även ta fram en kundanpassad touchscreen/touchpanel som också bondas i fabriken. Sedan levererar vi  TFT-displayer till er precis så som ni vill ha den.

Sunlight Readable och IPS-paneler för nordiska förhållanden

Våra svenska årstider med mörka vintrar och ljusa somrar ställer ofta höga krav på bra bakgrundsbelysning i våra TFT-displayer. Sunlight Readable och IPS-paneler är därför ett bra alternativ i sådana lägen.

Styrkan på bakgrundsbelysningen kan variera från ett par hundra nits upp till 1200 nits. Troligen hittar vi en standard TFT-skärmar med rätt interface men behöver anpassa bakgrundsbelysningen så att den passar ert behov. Verktygskostnaderna för detta är förhållandevis låga vilket ger en kort återbetalningstid på själva framtagningskostnaden.

Vi kan även erbjuda transflektiva skärmar som använder ljuset utifrån för att reflektera det som syns på skärmen.

För den som behöver TFT-displayer med optimala betraktningsvinklar har samtliga våra leverantörer och partners lång erfarenhet av IPS-paneler. Dessa paneler ger s.k. ”full viewing angle” åt alla vinklar vilket tidigare inte varit möjligt. Med dessa IPS-paneler kan du dels betrakta TFT-skärmen från alla håll samt även variera mellan landskap- eller porträttläge när den ska monteras.