Hoppa till innehåll
Hem » Kablage

Kablage

Kablage

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
kablage
kablage
kablage
kablage

Söker du ett kundunika kablage? Kablage från Swetouch vanligast i form av stammar och slimmor till tyngre eller normal industri. Vi har tagit fram ett stort antal olika verktyg för produktion av helt kundunika kablage och ingjutningar av kontaktdon. Det kan vara kabelstammar som hänger ihop med våra övriga produkter, såsom membrantangentbord eller kapslingar. Men det kan också vara helt andra detaljer till applikationer där vi helt enkelt kunnat tillföra ett allmäntekniskt värde och konkurrenskraftiga priser på högsta kvalité.

Vår breda applikationskunskap har vi nytta av när du som kund skall utveckla nya produkter som marknaden inte tidigare sett. Intresserad av att diskutera en lösning med oss? Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Fördelar med kablage från Swetouch:

  • Vi kan göra kundunika ingjutningar av kontaktdon. Du kan alltså själv designa hur du vill att vinklar, former m.m skall se ut för att passa din applikation.
  • Lång erfarenhet av kablage i olika former, spiraliserade, gummimantlar, ingjutna kontaktdon, robusta kablage, halogenfritt, silikonfritt m.m

Vår roll i framtagningen av dessa kabelstammar är att vara den rådgivande experten med mängder med applikationer och produktframtagningar i ryggsäcken. Vi ser till att din produkt utformas rätt så att ni får en produkt som är exemplarisk i olika avseenden, såväl för produktion som för kostnader och kvalitét.

Kundunika ingjutningar i kablage, vad är det?

Vår samarbetspartner Karson technology är experter på att tillverka olika kabelstammar m.m.
Vi på Swetouch har på dem hjälpt kunder att ta fram ett kablage med kontaktdonsom är utformade efter deras önskemål.

Så länge vi kan få tag på insatsen till kontaktdonet, så kan vi även göra en ingjutning av det.
Anledningen till detta kan vara olika: Du vill ha en specifik vinkel för att förenkla för service och montörer. Det kablage som du idag köpt på internet klarar inte av de tuffa miljöer som produkten lever i dagligen.
Du kanske till och med har en idé på något som skulle kunna förenkla vardagen för en stor mängd människor, vad vet vi? Jo, vi vet att vi kan hjälpa Er.. och det kostar inte speciellt mycket heller!

Hur går det till?

Vi börjar alltid med att titta på vad ni vill ta fram för produkt. Vilka miljöer sitter kablaget i? Vad finns det för övriga krav? Hur mycket får det kosta? Vad skulle ni vilja uppnå med Er ingjutning?

Därefter går vi in mer i detalj hur vi skall lösa de tekniska utmaningar som man ibland stöter på. 
Har vi tur finns det färdiga lösningar från tidigare projekt som vi kan ta del av. Varför utveckla en kabel eller ingjutning när det redan finns lösningar som är riktigt bra och inarbetade?

För att ta fram en kostnadsbild behöver vi följande uppgifter :

  • Mekanisk ritning (DWG / DXF / STEP / IGES )