Hoppa till innehåll
Hem » Touchscreen / Touchpanel

Touchscreen / Touchpanel

Touchscreen / Touchpanel

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
touchscreen pekskärm
touchscreen pekskärm

Letar du efter touchscreen? Hos Swetouch hittar du såväl standardlösningar med touchpanel som en helt kundanpassade touchscreen-lösningar. Vi hjälper er hitta en touchpanel och touchscreen som passar er produkt.

För dagliga användare av smarta mobiltelefoner och surfplattor är touchfunktion på displayer och skärmar en självklarhet. Nu ser vi ett ökat behov av touchpaneler också inom industrin. Utvecklingen går mot mobila appar och pekskärmar i industriella applikationer. Swetouch långa erfarenhet att erbjuda touchpaneler gör oss till en självklar samarbetspartner även med denna utveckling. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi kan erbjuda touchscreen med följande egenskaper:

  • Analog resistiv touchpanel
  • Kapacitiv touchscreen
  • Kapacitivt membrantangentbord
  • Touchscreen i kundunik utförande och storlek – med eller utan knappar
  • Tryckta glasdetaljer för paneler – med eller utan display
  • Bondad panel färdigt på display

Resistiv touchscreen kontra kapacitiv touchpanel för tuffa miljöer

Historiskt sett har analog resistiv touch varit det enda alternativet.

Nu är den bättre och modernare kapacitiva touchen på god frammarsch och har skapat nya möjligheter. Utvecklingen under senare tid har gjort det möjligt för oss att ta fram pekskärmar i kapacitivt utförande som klarar att manövreras även handskar och i blöta miljöer.

Kundunik touchscreen med eller utan knappar

Tack vare vårt djupa samarbete med ledande fabriker kan vi erbjuda helt kundunika touchpaneler i storlek och form efter behov.

Dessa kan kombineras ihop med grafisk overlay som har knappar eller endast fyller en estetisk funktion. Med hjälp av en overlay kan man även toppmontera sin touch vilket gör att du undviker fula kanter som samlar damm och smuts kring din kontrollpanel. Vi arbetar idag med i huvudsak tre olika material när vi utvecklar touch åt våra kunder: glas, plast och film. Med film kan du få en helt flexibel lösning som går att montera på välvda ytor.

Touch utan display?

Vi ser ett större behov av touchpaneler där man inte alls använder någon display. Istället väljer man att lägga touchen bakom ett screentryckt glas med önskat motiv. Eller varför inte bakom plast med tryckta symboler. Vid behov av enkla paneler utan multi-touch kan vi även ta fram extremt kostnadseffektiva membrantangentbord med kapacitiv touch.

I och med detta har vi skapat en supermodern men ändå otroligt kostnadseffektiv kontrollpanel.
Eller så vill ni kanske bara byta ut era metalldomer mot en touchscreen istället.

Behöver ni en TFT-display till din touchpanel? Läs mer här